آغاز برداشت چغندر قند از مزارع واحد سیدان شرکت کشاورزی سیرجان بنیاد

آغاز برداشت چغندر قند از مزارع واحد سیدان شرکت کشاورزی سیرجان بنیاد

برداشت محصول چغندرقند از مزارع واحد سیدان آغاز و چغندرقند تولید شده به کارخانه مرودشت در حال حمل می باشد. برداشت چغندرقند با میانگین حدود ۵۰ تن در هکتار شروع و دارای عیار (میزان قند ) بالای ۱۷ درصد می باشد. جایگاه ویژه چغندرقند در تناوب زراعی و تاثیر آن در میزان محصول تولید شده کشت های بعد از چغندرقند نیز حائز اهمیت می باشد ضمن اینکه کشت این محصول موجب اصلاح ساختار خاک، افزایش مواد آلی، کنترل بیماری ها و علفهای هرز می شود.

آغاز برداشت چغندر قند از مزارع واحد سیدان شرکت کشاورزی سیرجان بنیاد

آغاز برداشت چغندر قند از مزارع واحد سیدان شرکت کشاورزی سیرجان بنیاد

اشتراک گذاری پست

درباره ی نویسنده

عضویت در کانال تلگرامی شرکت هلدینگ پارس